Nieuwe trends Villeroy & Boch: Farmhouse Touch

Verschenen op 08/06/2014 in de rubriek Interieur -> Binneninrichting

Geniet optimaal van de voorjaarszon en organiseer een heerlijke lunch in de buitenlucht. Villeroy & Boch neemt u mee naar buiten met de nieuwe lijnen Farmhouse Touch en Farmhouse Touch Blueflowers. Twee prachtige tafelcultuurcollecties, geïnspireerd op het landelijke buitenleven. 

Natuurlijke eenvoud
Farmhouse Touch laat zien hoe krachtig puur porselein is. Het servies is authentiek en naturel, maar tegelijkertijd universeel. Farmhouse Touch voelt zich overal thuis. In de keuken, woonkamer of eetkamer, maar ook buiten op een uitgebreid opgemaakte houten tuintafel.

Speelse accenten
Een stapje verder gaat Farmhouse Touch Blueflowers. De korenbloem, symbool voor het landelijk leven, komt op verschillende manieren terug. Zo subtiel en authentiek, het lijkt wel handgeschilderd. Helemaal bijzonder zijn de randen, die doen denken aan graankorrels. Het blauw wordt versterkt als u er verse, felgekleurde groenten en fruit op presenteert. Liefst uit eigen tuin natuurlijk!

Uitgebreide collectie
De collecties laten niets te wensen over. Van borden, schaaltjes en kopjes tot glaswerk en bestek. Gebruiksgemak staat centraal en daarom omvat de collectie ook een ovenvaste lasagneschaal en twee casseroles. Het oppervlak, CeramicPlus is eenvoudig te reinigen. Bovendien, de collectie zou geen Farmhouse Touch heten als het niet heerlijk in de hand lag! 

Combineer erop los
Farmhouse Touch en Farmhouse Touch Blueflowers slui- ten aan bij de trend van handgemaakte spullen en natuurlijke materialen. De twee collecties zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mix and match naar hartenlust! Elke combinatie is goed.Voor meer informatie over Villeroy & Boch kijkt u op www.villeroy-boch.com.