Goedkope badkamer

Verschenen op 14/12/2013 in de rubriek Interieur -> Badkamer

Maar wanneer je weet dat een badkamer een van de duurste plaatsen is in huis, dan wordt je plots heel wat minder ontspannen.

Dure badkamers versus goedkope badkamers

Bij het verbouwen van een badkamer kom je snel op een onverwachte kost. Bij het uitbreken plots zien dat er tal van elektriciteitskabels moeten vervangen worden, afvoerbuizen die niet meer passen, oude gegalvaniseerde buizen die vervangen moeten worden, en daarom ook de woonkamer eronder moeten doorboren, enz… Deze zaken vragen soms de hulp van een vakman, waardoor de kosten van de badkamer hoger oplopen dan voorzien.

Oplossingen om badkamers goedkoper te maken

Wanneer je uitkijkt op het internet naar materiaal voor in de badkamer kan je al snel heel wat euro’s uitsparen. Wanneer je naar een badkamerhandel gaat kan je daar een offerte opvragen. Je kunt in de showroom gerust enkele modellen van baden proberen, kraanwerk kiezen enz…

Eenmaal je de offerte in handen hebt staat er meestal ook een merk en type bij. Het is dan altijd eens handig om die materialen even te googlen. En jawel, je zult al snel een webwinkel tegenkomen die het bij je thuis levert en soms enkele honderden euro’s goedkoper.

Een inloopdouche met een glas kost al snel veel geld bij de badkamerspecialist. Wanneer je naar een glazenplaatser gaat en je vraagt naar veiligheidsglas van 7 of 8mm zul je al snel versteld staan van wat de werkelijke prijs is. In de sector van badkamers liggen de winsten gewoon veel hoger, het product blijft hetzelfde, enkel de tussenpersonen nemen er hun deeltje op.
Waarom zou u dat als consument moeten betalen wanneer je ook een goedkopere badkamer kan plaatsen?

Een goedkopere badkamer met zelfde kwaliteit?
Wij van Lekkerklussen zijn alvast fan !