Keukentrends: moderne of klassieke keuken?

Verschenen op 18/06/2015 in de rubriek Interieur -> Keuken

Ook compromissen kunnen leiden tot een succesvol resultaat. Als keukenleverancier voor diverse kookprogramma's op één en VTM kent Dovy de succesrecepten als geen ander.
Dovy maakt al zijn keukens zelf, waardoor het de smaakvolste resultaten kan aanreiken aan een heel scherpe prijs.

Keukentrends

Keukentrends moderne keuken of klassieke keuken
Voor deze combinatie van de Sirius en de Woodline w30 neem je handvol glazen deuren met een aluminium profiel en besprenkel je die met een flinke scheut blinkende zwarte lak. Het tweede handvol kastdeuren kruid je af met gepatineerde fineereik. Daarna de twee contrasterende soorten deuren voorzichtig door elkaar mengen en afwerken met een werkblad in composiet, een rechthoekige spoelbak in dezelfde kleur en hetzelfde materiaal als het werkblad, en led-verlichting onderaan de kasten. Het spannende contrast tussen de verschillende ingrediënten geeft het geheel een originele en heel verrassende smaak. In deze keuken zit ook nog een ander snu(i)fje verwerkt: de klapdeuren boven het werkblad gaan elektrisch open en dicht met een simpele druk op de deur. De inox plinten zorgen voor een wow-effect.

Trends in de keuken om lekker te koken

Lekker koken kan ie alleen met de beste grondstoffen. Zoals met deze modellen Savannah en Design. Met de eiken deuren, afgewerkt met een cerusétechniek, haal je het authentieke van de boerenbuiten in huis, terwijl de strakke witte lijnen de richting inslaan van moleculair koken. Werk af met een vleugje competitie met veel en extra diepe pottenladen en een superhandige besteklade. En het resultaat is een smaakbom om u tegen te zeggen.

Wat ook heel lekker is, is een combinatie van cottage en Provence. Bereid eerst het deeg: neem witte rustieke kastdeurtjes en meng die met kastdeurtjes met verticaal ingefreesde lijnen. Voeg er een werkblad in een gemakkelijk te onderhouden composietmateriaal aan toe, kruid met flink wat planchetten, en besprenkel het deeg met een uitschuifbaar rekje onder de dampkap. Nog een laatste keer goed kneden en vervolgens half uurtje in de oven. Deze keuken herken je van het dagelijkse kookprogramma op één.

Met medewerking van Dovy