Paasdecoratie Villeroy & Boch nieuwigheden chicken!

Verschenen op 22/05/2014 in de rubriek Interieur -> Binneninrichting

Zet de lente op tafel!

Farmer’s Spring
Farmer’s Spring staat garant voor een vrolijk begin van de dag. De lieve bloemetjes, kersjes en fraai uitgewerkte boerderijdieren maken het lentegevoel compleet. Van eierdopje tot melkkan: met Farmer’s Spring kan uw ontbijt niet meer stuk!

Spring Fantasy
Om de tafel helemaal aan te kleden, kunnen accessoires natuurlijk niet achterwege blijven. Villeroy & Boch introduceert dit jaar een collectie die de paastraditie combineert met lentetaferelen. De Flower Bells, Spring Eggs en Spring Birds voelen zich helemaal thuis in een mooie bloesemtak of een paaskrans. De Leaf Bowls zijn perfect voor het presenteren van paaseitjes of een klein hapje en de Spring Decoration brengt een veldboeket aan bloemensoorten op uw tafel. Tot slot de schattige Bunny’s uit de Bunny’s Family. Erg leuk als aankleding van de tafel.

Chicken!
Helaas, een vers eitje kunnen ze niet voor u leggen. Maar ze zijn wel erg vrolijk en grappig deze glazen kippen uit de Chicken!-lijn. Perfect als eye-catcher op uw vensterbank én erg origineel als paasgeschenk. 

Easter Decoration
Speciaal voor de Pasen heeft Villeroy & Boch een lijn ontworpen met eieren en hazen in de hoofdrol. De lijn is ontworpen in blauw-witte tinten, gecombineerd met groene accentkleuren. De eierkransen staan ontzettend mooi op een etagère. 

Voor meer informatie over Villeroy & Boch kijkt u op www.villeroy-boch.com.