Plameco spanplafonds: flexibele plafond plaatsen in 1 dag

Verschenen op 23/06/2015 in de rubriek Interieur -> Binneninrichting

Plameco heeft een kant-en-klaar totaalconcept voor plafonds ontwikkeld.
Het gaat om een flexibel plafond op basis van geweven glasvlies met coating dat net onder het bestaande plafond wordt aangebracht. Het plafond van Plameco onttrekt zo ieder barstje en iedere oneffenheid aan het oog. De plafonds worden op maat gemaakt uit één stuk, wat een naadloze plaatsing toelaat. Het flexibele plafond is scheur- en schilfervrij. Het is bovendien schimmel-, algen- en bacteriewerend. Daardoor is het systeem ook bruikbaar in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid, zoals keukens en badkamers. Bijkomend voordeel van het plafondsysteem is dat het ook geluiddempend, isolerend en brandwerend werkt.

Plameco plafonds spanplafonds
Geen vuil en geen stof

Plameco vakbedrijf Alex De Coster plaatst het flexibele plafond van Plameco in één dag, zonder enig ongemak. Het oude plafond blijft gewoon op zijn plaats zitten, er komen geen afbraakwerken bij kijken. "Meer nog", zegt Alex De Coster, "u hoeft de kamer niet eens leeg te maken. U kunt uw meubelen met een gerust hart laten staan. U hoeft uw meubels en de vloer niet af te dekken." Het stof en de rommel die bij de plaatsing van een klassiek plafond horen, blijven bij Plameco gegarandeerd achterwege.

Bij Plameco heeft u de keuze uit meer dan honderd mogelijkheden op het vlak van structuur en kleur: van mat tot hoogglans, in alle denkbare tinten. Zo heeft Plameco voor ieder interieur en voor iedere stijl en smaak een passende oplossing in huis. Uiteraard integreert de Plameco vakman de bestaande verlichting in het nieuwe plafond. Daarnaast biedt Plameco zelf tal van mogelijkheden op het vlak van verlichting - met onder meer inbouwverlichting op basis van halogeen en LED - en van randafwerking met sierlijsten en ornamenten.

Meer info?
Plameco vakbedrijf Alex De Coster
Aalterbaan 137 - 9990 Maldegem