Verhuur partytenten

Verschenen op 09/11/2014 in de rubriek Tuin -> Tuinaanleg

Af en toe zit het weer in ons land niet mee, we zitten nog steeds in ons nat Belgenlandje. Heel de week mooi weer, en net de zaterdag wanneer jij je tuinfeest wil geven beginnen de wolken op te komen. Een partytent zorgt ervoor dat alles toch nog kan doorgaan, maar dan wel op het droge.
Op dat moment gaat u verhuur van partytenten opzoeken.

Zo bestaan er verschillende formules om u te helpen. Er zijn vele bedrijven die partytenten verhuur aanbieden. Maar vaak liggen de prijzen tamelijk hoog.
Vandaar dat het interessant kan zijn om uit te kijken naar een aankoop van een partytent in plaats van er een te huren.

Een tip bij verhuur van partytenten:

De prijzen van verhuur van partytenten liggen al snel rond de 350 tot 450 euro voor een weekendje. De partytent wordt geplaatst, u heeft er zelf geen werk aan. Maar eenmaal het weekend voorbij is ook de tent weg.

Vandaar dat het misschien raadzaam is om uit te kijken om zo’n partytent aan te kopen.
De aankoop zal altijd wel nog duurder zijn dan verhuur van een partytent, maar dan heb je ze ook voor een aantal jaar. Je kent altijd wel iemand die een feestje geeft en die partytent zal dan ook wel van pas komen. Vaak krijg je er dan ook wel een kleine vergoeding voor, zodat na een aantal keer de tent opzetten de prijs al terugbetaald is wanneer je er eentje zou gehuurd hebben.

Tenslotte heb je nog altijd de mogelijkheid om ze nadien als tweedehands te verkopen en op het einde van de rit ben je goedkoper afgeweest dan een verhuur van de partytent.

Dus onthou, wanneer u deze zomer een feestje geeft? Denk even aan deze tip over partytenten, en hou een budget over om nog lekker te klussen…