Nieuwe interieurideeën van Villeroy & Boch: Amazonia

Verschenen op 05/05/2014 in de rubriek Interieur -> Binneninrichting

Grote planten, exotische bloemen in grote vazen, foto’s van exotische bestemmingen op canvasdoek: de natuur doet steeds meer haar intrede in ons interieur. De nieuwe servieslijn Amazonia van Villeroy & Boch past helemaal in deze trend.

Kleurrijk
De nieuwe lijn Amazonia van Villeroy & Boch is geïnspireerd op het fascinerende, diverse en bovenal kleurrijke planten- en dierenrijk van de Amazone. Felgekleurde ko- libries, vlinders en tropische planten zijn met behulp van een speciale lithografietechniek op eersteklas porselein aangebracht. De gouden omranding versterkt het exclusieve karakter. Resultaat: een reeks vrolijke, extrava-gante serviesonderdelen, die zich perfect lenen als ge-schenk-artikel.

Alleen of gecombineerd
Qua vorm sluit Amazonia perfect aan bij de lijn Modern Grace, noviteit 2010. De sprekende kleuren van Amazonia kunnen dan ook perfect gecombineerd worden met de wit-te serviesonderdelen, het glaswerk en bestek van Modern Grace. Speciaal ontwikkeld voor Amazonia zijn de schaal tjes in drie afmetingen, in de vorm van exotische bladeren. De lijn wordt verder aangevuld met vierkante borden in drie maten en espressokopjes en –schotels.
Voor meer informatie: www.villeroy-boch.com.